tag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post4161013121203488949..comments2024-03-28T11:32:44.903+02:00Comments on Omenaminttu: RuisvuokaleipäHannele/Omenaminttuhttp://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-4322133773592186762010-02-06T13:31:59.764+02:002010-02-06T13:31:59.764+02:00Hienoa Tarja, että voitte nyt siellä Ameriikassa a...Hienoa Tarja, että voitte nyt siellä Ameriikassa asti nauttia hyvästä ruisleivästä! Kiitos itsellesi, kun ehdotit reseptiä tänne blogiin laitettavaksi. Tämä leipä on tosi muuntautumiskelpoinen, ei lainkaan kranttu, kaikkea voi kokeilla.Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-11645617175110415552010-02-06T02:15:56.120+02:002010-02-06T02:15:56.120+02:00Hannele!
Kiitos tuhannesti leipäohjeesta. Se ylit...Hannele! <br />Kiitos tuhannesti leipäohjeesta. Se ylitti kaikki odotukseni. Juuri sellaista mitä olen kaivannut täällä jo 10 vuotta. Mä en olisi osannut itse ottaa käyttöön kokonaisia jyviä jotka antavat leipään enemmän rakennetta ja pureskeltavaa. Ruis- ja vehnärouhe on karkeampaa, kuin Suomessa, mutta toimii loistavasti. Lisänä käytin auringonkukkasiemeniä ja erilaisia leseitä ja ehkä noin 0.45 dl isoja kaurahiutaleita. Annoin leipien kohota vuoissaan noin 2.5 tuntia. Taikinaa nostatin 18 tuntia. Kuulostaa työläältä, mutta ei se ole, koska ei edes tarvitse alustaa taikinaa. Kiitos Hannele.<br />TarjaAnonymousnoreply@blogger.com