tag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post5658148525977151345..comments2024-03-28T11:32:44.903+02:00Comments on Omenaminttu: BroileripataHannele/Omenaminttuhttp://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-80443949009756574902015-03-16T09:35:09.359+02:002015-03-16T09:35:09.359+02:00Juu, ilta-auringolle ei saa olla esteitä! Nuo piis...Juu, ilta-auringolle ei saa olla esteitä! Nuo piiskat on aika huvittavia, kun tavoittelevat taivaita :) Omenapuiden kanssa saa muutenkin olla tarkkana, että eivät kasva liikaa korkeutta. Viime keväänä tilasin puutarhurin leikkaamaan puita, kun olen ollut leikkaamisessa liian varovainen - kannatti.<br /><br />Varmaan tulee ihan hyvää pataa jauhetustakin chipotlesta :) Oleellista on savuinen vivahde. Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-56363185093735944492015-03-15T22:48:48.391+02:002015-03-15T22:48:48.391+02:00Erittäin herkullisen näköinen ohje! Meilläkin aloi...Erittäin herkullisen näköinen ohje! Meilläkin aloitettiin tänään omenapuiden yläpiiskojen leikkaus. Siihen on erityisen hyvä motiivi, sillä muuten ne varjostaisivat ilta-aurinko terassille jossa kesäisin syödään. Omenapuun korkeus on aika tarkka juttu tässä tapauksessa.<br /><br />Kävisiköhän tuohon chipotle jauheena?Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-3983230259495703662015-03-15T17:43:02.559+02:002015-03-15T17:43:02.559+02:00Oli herkkua! Olen huomannut, että sinäkin pidät ch...Oli herkkua! Olen huomannut, että sinäkin pidät chorizosta ja chileistä :)Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-65771032324315696232015-03-15T10:28:11.640+02:002015-03-15T10:28:11.640+02:00Herkullisen näköinen pata! Kaikki aineksetkin on j...Herkullisen näköinen pata! Kaikki aineksetkin on just mun makuun :)Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-40154876425518101342015-03-14T09:53:14.472+02:002015-03-14T09:53:14.472+02:00Kansi on kätevä ja pitäisikin hyödyntää sitä enemm...Kansi on kätevä ja pitäisikin hyödyntää sitä enemmän. Kokonaiselle paistille erityisen kätevä, kun kannesta tippuu pisaroita lihan pintaan koko ajan. Ei taatusti kuivu, kuten joskus uunissa, ja onhan liedellä kypsentäminen myös ekologisempaa kuin sähköuunissa ;)<br /><br />Purkitettujen chilien pakastaminen on tosiaan järkevää, jääkaappiin kun ne helposti unohtuvat.Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2513593204738168766.post-2130609661960723702015-03-14T08:06:57.451+02:002015-03-14T08:06:57.451+02:00Tuollaisesta vesikannesta en ole kuullutkaan, kuul...Tuollaisesta vesikannesta en ole kuullutkaan, kuulostaa kätevältä lisäominaisuudelta.<br /><br />Olen ymmärtänyt, etteivät chilit enää avattuna säilyisi kovin pitkään jääkaapissa ja siksi minäkin pistän niitä pienissä erissä pakasteeseen. Purkki on aika iso ottaen huomioon chipotlen tulisuuden. Sitä ei kerralla kulu kovinkaan paljon.Jonna / suolaa&hunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.com