lauantai 15. toukokuuta 2010

Puolukkasmoothie


Voi miten mukavaa on aamulla päästä valmiiksi katettuun pöytään. Meidän nuoriso ilahdutti minua äitenpäivänä ja helatorstaina. Tehosekoitin on heidän suosikkikeittiökapistuksensa ja sen avulla syntyykin mitä ihanimpia juomia. Ja hauskaa, että joukkoon sujahtaa yleensä myös vatsalle hyväätekeviä leseitä.

Puolukkasmoothie

3 dl puolukoita
3 dl maustamatonta jogurttia
3 dl maitoa
½ dl vehnänalkioita
½ dl kauraleseitä
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa. Tarjoa heti.


Kävin muuten lukemassa äskettäin löytyneitä isovanhempieni kirjeitä sota-ajalta. Niitä täytyy hetken sulatella, ennenkuin kirjoitan niistä.


Kylläpäs meitä on hellitty kesäisellä säällä. Toivotan kaunista viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

  1. Voi miten ihania lapsia sinulla! Herkullisia kuvia. Olisi itsekin ihana ottaa ruokakuvia, jos joku vaan tulisi ja taikoisi herkkuja pöytään ja kattaisi vielä kauniisti ;)
    Mellevä sää on todellakin ja lähdenkin kohta ikuistamaan häitä.
    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Kiltit lapset kun lapsesi hellivät sinua tuolla tavalla:-)Tosi kauniita kuvia taas! Ja mukavaa kun teilläpäin on nyt niin lämmintä ja kaunista;oikein kaunista viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat herkut ja kuvat! Valkovuokot ja valo noissa kuvissa ♥
    Lämpöistä viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Puolukkasmoothie on minunkin herkkua! :) Tein muuten eilen itse jäätelöä ja olen kokeillut tekemistä eri tavoin muutamaankin otteeseen. Siis ilman jäätelökonetta. Onko sulla kokemusta tai vinkkejä tai hyvää ohjetta. Voisit vaikka tehdä postauksen siitä, näin helteellä kun jätski maistuu ;)

    VastaaPoista
  5. Ekaterina: Ihania ovat ja varsinkin tyttäreni on innostunut ruoanlaitosta, erityisesti leipomisesta. Hän myös auttaa valitsemaan parhaat kuvat :) Saipa morsiuspari hienon juhlapäivän tänään.

    Yaelian: On se kivaa välillä olla hellittävänä. Täällä on ollut koko päivän niin kesäistä, ihan suhina kuuluu, kun kaikki kasvaa. Toivottavasti ei tule pakkasöitä.

    Elisa: Valoa onkin kiva tutkailla, kun kuvaa. Hieman eri kulma, niin johan näyttää taas erilaiselta.

    Sini: Minullakaan ei ole enää jäätelökonetta, sen hajottua. Parasta ja pehmeintä tulee kyllä koneella, mutta voisin vähän testailla ja postata sitten :) Hyvä idea, lapsetkin varmaan ilahtuu.

    VastaaPoista
  6. Ihanaa on astua valmiiseen pöytään. Meillä myös innokasta väkeä ja se tekee sitää vaihtelevaa kun haluavat innoissaan kokeilla uusia juttuja.
    Piiras nälkä taisi tulla ;) Terveiset ihanille ja ahkerille <3

    VastaaPoista
  7. Raikkaan oloinen smoothie ja aivan ihanat lapset sinulla! Itse nautin vielä pikkulapsiperheen arjesta, mutta toivottavasti omani jaksavat sitten isompana yllättää vanhempansa.
    Suloisia kevätkesän päiviä!

    VastaaPoista
  8. Marie: Juuri näin. Uudet jutut aina piristävät. Kerron terveiset :) Mukavaa viikkoa sinne!

    Lumiomena: Puolukka sopii ihanasti juomiin. Kyllä lapset yleensä jossain vaiheessa innostuvat yllättämään, ainakin siinä vaiheessa, kun koulussa alkaa kotitalous.
    Toivottavasti teillä oli hyvä matka :)

    VastaaPoista
  9. Minä en ole koskaan oikein ollut puolukan ystävä, mutta sinä saat senkin näyttämään ja kuulostamaan niin uskomattoman hyvältä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...