lauantai 29. toukokuuta 2010

Porvoossa


Kävin viime viikolla Porvoossa tapaamassa ystävääni ja siellä olikin markkinat. Tulivat tutuiksi hiukan syrjäisemmätkin kadut, koska parkkipaikkaa piti ihan etsiä. Oli käsittämätön hellepäivä ja kahvittelimme Helmen viileällä sisäpihalla. Porvoo on viehättävä kaupunki. Ensiasuntoakin etsiskelimme sieltä suunnalta.
Viikko on vierähtänyt nopeasti ja kiireisestikin. Perjantaina unohdin käsilaukkuni töihin ja kun menin laukkua hakemaan, kadotin avaimeni. Niitä etsiskelin pitkän tovin. Kotona sitten ajattelin toilailujeni päätteeksi ottaa pienet päiväunet. En herännytkään kellonsoittoon ja olin myöhästyä juhlista. No, vaatekatastrofista selvittyäni, ehdin kuin ehdin ajoissa. Onneksi, sillä juhlat olivat aivan ihanat: tunnelmaa tulvillaan, kauniissa ympäristössä, hienossa säässä, mutta oh, niin haikeat. Kaksi ihanaa työtoveriani siirtyvät viettämään eläkepäiviä. Sydämestäni toivon heille kaikkea hyvää!

13 kommenttia:

 1. Upeat kuvat! Tosi hienoja välähdyksiä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Porvoo on tuttu ja rakas jo lapsuusvuosiltani ,ja toivonkin tänä kesänä taas vierailevani siellä..

  VastaaPoista
 3. Ootpa ottanut jännittäviä kuvia. Ei ollenkaan kliseisiä, vaan pieniä välähdyksiä, rauhallisia nurkkia. Jopa rantamakasiinit näyttävät jotenkin uudelta:)

  VastaaPoista
 4. Olet ottanut upeita kuvia vanhasta Porvoosta - ja kekseliäitä, tunnelmallisia kuvakulmia! Porvoo on minunkin mielestäni viehättävä kaupunki ja (hauska yhteensattuma) mekin mietimme asunnon ostamista sieltä. Aloimme sitten miettiä kulkemista töihin Helsinkiin ja päädyimme ostamaan talon pääkaupunkiseudulta. Vaan nyt tuli sellainen olo, että ehdottomasti täytyy tehdä kesällä päiväretki Porvooseen, kiitos siis kuvista!

  VastaaPoista
 5. Ihana Porvoo, tuonne pitää päästä! Voisit tarjota Porvoon kaupungille mainoskuviksi?

  VastaaPoista
 6. Elisa: Kiitos. Välähdyksien aikaan oli myös kiva iltavalo.

  Nanna: Kiitos paljon!

  Yaelian: Toivottavasti pääset vierailemaan kesällä Porvoossa :)

  Katriina: Kauniista sanoistasi kiitän!

  Lumiomena: No jopas on hauska yhteensattuma :) Moottoritietä pääsee tosi nopeasti Porvooseen. Takaisin on kiva tulla vanhaa tietä.

  Elina: Hih, joskohan kaupungin herrat kelpuuttaisivat.

  VastaaPoista
 7. Aurinkoisia ja kauniita kuvia Porvoosta!!! Tuossa kaupungissa aion taas tänä kesänä käydä. Vanhankaupungin kauniit kujat, mukulakivikadut, suklaatehdas...Miljöö kiehtova kokonaisuudessaan! Kerran teimme reissun Porvooseen Helsingistä runeberg-laivalla, oli ihastuttava kokemus nähdä samalla Helsingin saaristoa :) Viime vuonna löysin sieltä myös teehuoneen, josta positiivisesti yllätyin :) Aina voi löytää jotain uutta..

  VastaaPoista
 8. Porvoo on ihana. Kuuluu kesään.

  VastaaPoista
 9. Porvoo on yksi niistä kaupungeista joissa pitää päästä käymään kerran kesässä, naantalin ohella. Se vain on niin, ollut aina lapsuudestani asti.
  Katoaisikohan tietty ihanuus, jos siellä asuisi aina?

  VastaaPoista
 10. Vanha Porvoo on ihana paikka ! Meidän ehdoton lemppari on cafe Helmi. Tänä kesänäkin kohteena :)

  VastaaPoista
 11. Aivan mielettömän upeita Porvoo-kuvia. Pakko päästä taas Porvooseen. No, se on miehen syntymäkaupunki, että hänellä on sinne vähän siteitäkin. Tosi kaunis valo kaikissa kuvissa.

  On haikeata, kun työkaverit lähtevät eläkkeelle tai kuka minnekin. Minultakin on tänä vuonna jo lähtenyt monta työkaveria jonnekin.

  VastaaPoista
 12. -T: Tuo Runeberg-laivaristeily olisi tosi kiva kokea.
  Satu: Juuri näin.
  Solen: Saattaisi se ihanuus kyllä kadotakin, tai ainakin hälvenisi, jos äärellä asuisi.
  Marie: Helmi on kiva!
  Kirjailijatar: Kiitos, kiitos! Lähtemiset ovat tosiaan haikeita - nenäliinoja kuluu.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...