maanantai 26. heinäkuuta 2010

Annalan puutarha


Hyötykasviyhdistyksen Annalan puutarha on jo vuosia kuulunut kesääni. Käyn siellä usein ystäväni kanssa virkistäytymässä sekä hakemassa ideoita luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon. Monta hyvää vinkkiä onkin matkaan tullut sekä mukavia puutarhahaaveita unelmoitavaksi.


6 kommenttia:

 1. Tuosta puutarhasta olen vain lukenut. Mielellàni tutkisin sità ihan livenà!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan oloinen paikka! Tuo hevosen U-käännös kuvassa on loistava!! Ja voi noita unikon siemenkotia, rakastan unikoita.

  VastaaPoista
 3. Rakastan puutarhoissa kuljeskelua ja ideoiden ja vaikutteiden imemistä kauniista ja hyvin toteutetuista pihoista. Varsinkin hyötypuutarhat ovat lähellä sydäntäni, joten tuo paikka kuulostaa melkeinpä vastustamattomalta :) Kiitos tästä vinkistä, enpä olisi muuten tiennytkään.

  VastaaPoista
 4. Lissu: Ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja siellä on usein mielenkiintoista ohjelmaa tarjolla.
  Thilda: Paikka on ihastuttava ja ajattelepa, melkein keskellä Helsinkiä.
  Solen: Oi niin minäkin :) Ja hyötypuutarhoissa vasta hohtoa onkin. Tutustupa Hyötykasviyhdistyksen nettisivuihin niin saat huokailla lisää.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihastuttavan näköinen paikka! Rakastan puutarhoja, minulla vain parveke...haluaisin tuollaisen pienen kasvihuoneen, mihinköhän se mahtuisi... :) Kauniit ovat sinun kuvasi.

  VastaaPoista
 6. Satu kiitos! Puutarhat ovat keitaita maan päällä. Ja tosiaan kasvihuoneet tarvitsevat hieman tilaa, mutta parvekkeelle mahtuisi ehkä minikasvihuone - nekin ovat aika suloisia :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...