perjantai 26. helmikuuta 2010

Kaipaus kesään


Olen jo monta päivää katsellut puutarhaa peittävää valtavaa lumimäärää ja ihmetellyt miten se koskaan voi sulaa. Aurinko on parina päivänä lähettänyt niin kauniita säteitään, että ajatukset ovat väistämättä vieneet kevääseen ja kesään. Kun vielä katselin vanhoja valokuvia, iski valtava kaipaus! Rakastan talvea ja lunta, mutta kyllä nyt toivoisin jo pian saavani upottaa sormet multaan.

Ensi viikolla puutarhamyymälään siemeniä ostamaan, kyllä se kevät tulee!

7 kommenttia:

 1. JOs vasta opettelet kameran käyttöä, niin kyllä ihmettelen, että minkäläisiä kuvia otat silloin kun olet kamerankäytön oppinut....Kun nämäkin kuvat ovat jo niin herkulliset!!!!

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle ja taidan jäädä lukijaksi. Ihana blogi - sekä herkullinen että kuviltaan kertakaikkisen taidokas! Jos löydän sopivan ohjeen, saanko linkittää omassa blogissani?
  Siemeniä pitäisikin ostaa kesää ja omaa pihaa ajatellen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lumiomena ja tervetuloa! Toki saat linkittää! Hauskaa, jos ohjeeni tuottavat iloa muillekin.

  Una, tervetuloa :-)

  VastaaPoista
 4. Löysin tieni blogiisi ja käsi poskea vasten nojaillen ihailin tekstejäsi, herkullisia ruokaohjeita ja kauniita kuvia :)

  Minä pidän talvesta ja rakastan jopa hirmupakkasia, koska niissä on oma ihana viehätyksensä. Valkoinen luonto on sanoinkuvailemattoman kaunis ja ilma ihanan raikasta.

  Minäkin kuitenkin jo odotan kesää aivan todenteolla. Mieli on siirtynyt talvesta kesän vihreyteen, luonnon puhkeamiseen loistoonsa.. Kesä, kesä tule jo.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että jostain tänne löysit! Minäkin pidän talvesta, mutta lisääntyvä valon määrä ja linnulaulu tosiaankin saavat kaipaamaan kesää. Kyllä se sieltä tulee!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...