perjantai 3. syyskuuta 2010

Yllätyin ja ilahduinSain hämmästyttävää postia: "Oivallinen blogisi on valittu Kuukauden ruokablogiksi!"

Seuraavilla sanoilla blogiani luonnehdittiin:
”Omenaminttu on raikas ja inspiroiva blogi, joka innostaa hyvin syömiseen, sesonkiajatteluun ja yksinkertaisen perusruoan laittamiseen. Se tarjoaa myös gluteenittomia reseptejä laadusta tinkimättä. Maittavat ruoat on Omenamintussa höystetty mahtavilla kuvilla.”

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelma valitsee joka kuukausi Kuukauden ruokablogiksi blogin, joka edistää toiminnallaan ruoasta käytävää keskustelua, kerää kiinnostuneita ruoka-aiheiden ympärille ja toimii hyvänmakuisen ruoan puolesta.

Suuresti kiitän ja arvostan!

Ensimmäinen juttuni tänne blogiin ilmestyi joulun alla viime vuonna. Arasti ja varovasti kirjoittelin. Valokuvaaminen ja intohimo ruokaan olivat motiivini aloittamiselle. Blogistani tiesivät vain harvat. Sain ystäviltäni kuitenkin niin paljon kannustavaa palautetta, että päätin avata blogini kaikille. Ja tässä nyt ollaan.

Ruoka ja kaikki siihen liittyvä on aina ollut minulle tärkeää: niin ruoasta nauttiminen, sen valmistaminen kuin siitä puhuminen, mutta ennenkaikkea ruoka on aina ollut minulle myös rakkauden osoittamista ja välittämistä, ihan arjessakin. Hyvällä ruoalla on helppo houkutella läheisiä yhteisen pöydän ääreen ja nauttia elämän pienistä tähtihetkistä.

Olen niin iloinen, jos ruokaohjeeni, kuvani tai juttuni ovat inspiroineet kokkaamaan tai inspiroineet muuten vaan. Kiva, kun käytte täällä ja hauskaa, kun monet ovat laittaneet kommentteja. Ei kuitenkaan tarvitse lainkaan kokea huonoa omaatuntoa, jos koskaan ei kommentoi. Minulle riittää se, jos sinusta oli kiva käydä täällä.

18 kommenttia:

 1. Onnittelut! Tunnustus tuli kyllä oikeaan osoitteeseen. Sinun blogisi on eräs suosikeistani.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea,tämä palkinto tulikin oikeaan paikkaan.Blogisi on todella kaunis ja ohjeesi ovat mainiot.

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea! Olet ansainnut tämän ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut minultakin - en yhtään ihmettele, että sait tunnustuksen! Tämä on minullekin uusi kiva harrastus, bloggaamisen kautta avautui uusi maailma!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Oikeaan osoitteeseen osasivat lähettää tunnustuksen. Blogisi on herkku!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon, olet ansainnut tuon kunnian! Täällä on aina ilo vierailla, heittäytyä kuvien tunnelmaan ja napata resepti kokeiltavaksi.

  VastaaPoista
 7. Voi miten mahtavaa! Tämä innostaa taatusti jatkamaan blogin pitämistä :)

  T. Ekaterina

  VastaaPoista
 8. Onnittelut vielä tännekin! Seuraan monia blogeja, kiinnostavia, hyviä, mutta harvassa on lähellekään sinun ottamiesi kuvien veroisia kuvia. Tämä on sellainen kauneuden runsaudensarvi, että käyn usein ihastelemassa tallentamiasi yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 9. Paljon, paljon onnea! Tunnustuksen sai oikea blogi.

  VastaaPoista
 10. Hurjasti onnea ansaitusta tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut! Minäkin käyn täällä aina mielelläni, vaikka en aina puumerkkiä jätäkään. Blogisi on tunnelmallinen ja sesonkiherkut (so. kuvat mukaan lukien!) ovat upeasti esillä.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut!

  Hyvän valinnan ovat tehneet:)

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea vaan! Samaa mieltà huomionosoituksen antajien kanssa. Mahtavaa làhiruokaa loistavien kuvien kera.

  VastaaPoista
 14. Ihan jokaiselle teistä lämpimät kiitokset onnitteluista!!!

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon, olen myös sitä mieltä että oikeaan osoitteeseen tuli. Vaikken niin usein kommentoi, käyn täällä aina fiilistelemässä kuviesi äärellä. :)

  VastaaPoista
 16. Joo onnea ja erityisonnittelut ihanista kuvista!

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea tunnustuksesta. Ihan varmasti ihana blogisi ansaitsee sen. Minä käyn usein lueskelemassa kirjoituksiasi monestakin syystä... ja olen joitakin ohjeitasikin käyttänyt kotikokkailuissa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...